Exclusieve foto Giclée kunstdruk prints in de aanbieding Time to slow down en Rhythm

Twee foto artprints op Hahnemuhle photo rag mat papier (310 g/m2 Giclée kunstdruk, museum kwaliteit) A3 incl. wit rand, gesigneerd en genummerde oplage van 30 stuks, vierkante afdruk van 29x29cm op A3(29,7x42cm). De prints worden op professionele wijze afgedrukt en door mij genummerd en ondertekend.

per stuk 150 incl btw en verzendkosten binnen Nederland en België, samen voor 270 euro incl btw en verzendkosten 

bij interesse stuur mij een mail a.u.b. naar dissel@me.com

 

Time to slow down

Tot mijn geluk kwam ik een gezonken speedboot tegen in de mistige haven van Volendam en heb deze met een lange sluitertijd weten te bevriezen.

Het was een eyeopener voor mij, teveel te snel en dan komt er een moment dat je in jezelf zinkt en even geen kant op kan en tijd nodig hebt om te resetten.

 

 

Rhythm

Paaltjes van visnetten in en boven het water in de mist met enige wolken in de reflectie met een langere sluitertijd genomen om het beeld nog iets verder te abstraheren en de dansende samenhang in het ritme van de paaltjes te versterken.