Seascapes exhibition Slot Zeist 1-1/3-4

Enkele seascape fine art prints zijn te bezichtigen in Slot Zeist , de expositie duurt van 1 februari tot 3 april 2020. Wees Welkom!

Dit werk is het resultaat van eindeloos experimenteren met opzettelijk bewegen van de camera in combinatie met een lange tijd belichting en meervoudige belichting en het zoeken naar mijn visie op dat ene moment al moest ik er eerst duizenden foto’s voor maken.

Schilderen met de camera met het doel om het uiteindelijke beeld ook werkelijk in de camera te maken en niet in Photoshop of een dergelijk fotobewerking programma achteraf.

De beelden maak ik ter plekke, een beeld kan wel uit tien verschillende lagen bestaan en het beeld waar ik naar streef heeft vloeiende bewegingen en een minimalistische bijna abstracte dromerige uitstraling. Het beeld is opgebouwd uit verschillende invalshoeken op de locatie waar ik me op dat moment begeef, er ontstaat eigenlijk een fantasie ontstaan uit beelden van de werkelijkheid. Het beeld geeft weer hoe ik de ruimte ervaar op dat moment meestal in een gevoel van vrijheid van creëren wat lijkt op een meditatief moment.