Sandvoort Gallery zit van 16 tot en met 23 december in de Mini Galerie, Kinkerstraat 12A, Amsterdam. Alle dagen geopend van 13:00 tot 18:00 uur, en op afspraak.

In de Mini Galerie is een klein gedeelte van mijn werk te zien in een mini expositie er staan 6 werken op de site van Sandvoort Gallery.

https://sandvoort.gallery/product-category/rene-dissel/

Mijn abstracte werk wat ik aan de Nederlandse kust heb gemaakt zijn in de camera gemaakt met de techniek multie exposure d.w.z. meerder lagen over elkaar, soms wel 10 lagen.

De tweede techniek die ik hier soms ook heb toegepast is i.c.m. (intentional camera movement) oftewel het bewegen van de camera tijdens opname alsof je schildert met het beeld of een gedeelte van het beeld. Op deze manier krijg je dromerige abstracte beelden en kan ik ter plekke mijn eigen werkelijkheid creëren én de kick dat het allemaal in de camera gebeurt en niet achteraf in software op een pc. Want het gaat uiteindelijk niet om de techniek!